Järvi-Pohjanmaan Perusturva

Järvi-Pohjanmaan perusturva

Järvi-Pohjanmaan perusturva hakee vammaisten toimintakeskukseen Alajärvelle

OHJAAJAA vakituiseen työsuhteeseen 7.8.2017 alkaen.

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue muodostuu Alajärven kaupungista ja Vimpelin kunnasta (asukasluku n. 13 000). Alueellamme on kaksi toimintakeskusta Alajärvellä ja Lehtimäellä, jotka tarjoavat päivätoimintaa vammaisille. Toimintakeskusten yhteisenä toiminta-ajatuksena on tuottaa laadukasta ja monipuolista työ- ja viriketoimintaa erityisasiakkaille. Haemme ohjaajaa Alajärven toimintakeskukseen.

Ohjaajan tehtävänä on vastata osaltaan toimintakeskuksen työ- ja viriketoiminnoista. Työtehtävät edellyttävät käsityötaitoja puutöiden ohjauksessa sekä erilaisten puuntyöstökoneitten hallintaa. Ohjaajalta vaaditaan yhteistyökykyä, joustavuutta, positiivista asennetta sekä ideointikykyä. Työssä onnistumisen taitoja ovat empatiakyky, kuuntelu ja hyvät vuorovaikutustaidot. Tehtävään annetaan perehdytys ja tukena on kokenut tiimi.

Kelpoisuusehtona tehtävään edellytetään soveltuvaa AMK-tasoista tutkintoa ja kokemusta ohjaajan tehtävistä. Palkkaus on alueella kilpailukykyinen perustuen kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES). Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote tehtävää vastaanotettaessa.

Tiedusteluihin vastaa: toimintakeskusten palveluvastaava Hannu Yli-Hynnilä p. 040 551 0435 tai hannu.yli-hynnila(at)alajarvi.fi

Hakuaika päättyy 23.5.2017 klo 12.00 mennessä. Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa postitse (liitteeksi ansioluettelo) osoitteella:

Järvi-Pohjanmaan perusturva, peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi

Alajärvi 9.5.2017 Perusturvalautakunta

___________________________________________________________________________________________________________________________________

Järvi-Pohjanmaan perusturva hakee lasten ja perheiden kanssa työskentelystä kiinnostunutta

PUHETERAPEUTTIA vakituiseen työsuhteeseen 1.9.2017 alkaen.

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue muodostuu Alajärven kaupungista ja Vimpelin kunnasta (asukasluku n. 13 000). Haemme organisaatioomme puheterapeuttia, joka sijoittuu organisaatiossamme perhepalveluihin / kasvatus- ja perheneuvolaan. Perhepalvelujen muita työmuotoja ovat lapsiperheiden sosiaalityö, perhetyö sekä lastensuojelu.

Puheterapeutin työ painottuu pääasiassa alle kouluikäisiin lapsiin, lisäksi käy jonkin verran myös aikuisasiakkaita. Työ sisältää monipuolisesti arviointia, ohjausta ja kuntoutusta sekä moniammatillista yhteistyötä. Lähiverkostoina toimivat lastenneuvolat, päivähoidon yksiköt, koulut, psykologit toimintaterapeutit, lääkärit sekä lasten kuntoutustyöryhmä.

Arvostamme hakijan kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja ja kykyä työskennellä aikuisten ja lasten kanssa. Työn liikkuvuuden vuoksi oman auton käyttö on suotavaa. Tehtävään annetaan perehdytys ja tukena on kokenut tiimi.

Kelpoisuusehtona on laillistetun puheterapeutin tutkinto (559/1994). Palkkaus on alueella kilpailukykyinen perustuen kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES). Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote tehtävää vastaanotettaessa

Tiedusteluihin vastaa: puheterapeutti Pirita Rantala p. 040 356 2210 tai puheterapeutti Hanna Anttila p. 040 187 2203

Hakuaika päättyy 23.5.2017 klo 12.00 mennessä. Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa postitse (liitteeksi ansioluettelo) osoitteella:

Järvi-Pohjanmaan perusturva, peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi

Alajärvi 9.5.2017                           Perusturvalautakunta

_________________________________________________________________________________________________________________

Sijaisuudet

Järvi-Pohjanmaan perusturva hakee lähihoitajia ja sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Jos sinua kiinnostaa vanhustyö asumisyksiköissä,
kotihoidossa tai nopeatempoisempi työ akuuttiosastolla, päivystyksessä tai vastaanotolla ota yhteyttä;

Alajärvi, vastaanottopalvelut, päivystys: aino.ylitalo@alajarvi.fi  sairaanhoitajat

Alajärvi, akuuttiosasto: birgitta.luoma-aho@alajarvi.fi, sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi, asumispalveluyksikkö Kultakämmen: maritta.toppinen@alajarvi.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi, Vimpeli, kotihoito: jyrki.tusa@alajarvi.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi (Lehtimäki), asumispalveluyksikkö Wilhelmiina: leila.lahti@alajarvi.fi  lähihoitajat

Alajärvi, asumispalveluyksikkö Kaupinkartano: elina.niskakangas@alajarvi.fi sairaanhoitajat, lähihoitajat

Vimpeli, asumispalveluyksikkö Venla ja Väinö sekä Kuntoutus- ja Intervalliyksikkö: tuula.kantola@vimpeli.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

 Päivitetty: 17.05.2017 10:31