Järvi-Pohjanmaan Perusturva

Järvi-Pohjanmaan perusturva

Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja  (2)

Järvi-Pohjanmaan perusturva järjestää terveydenhuoltopalvelut noin 14 000 kuntalaiselle Alajärven terveyskeskuksessa ja Vimpelin ja Lehtimäen terveysasemilla. 
Tuotamme vastaanottopalvelut lääkäri-hoitaja- työparimallilla ja hoitajan vastaanotoilla. Alajärven terveyskeskusta remontoidaan viihtyisäksi työympäristöksi.

Haemme perusturvaan sairaanhoitaja/terveydenhoitajaa (2) lääkäri- hoitaja vastaanottotoimintoihin. Työ on haastavaa ja mielenkiintoista ja vaatii itsenäistä päätöksentekokykyä ja halua palvella asiakkaita kiireessäkin. Toivomme kokemusta vastaanottotoiminnasta ja intoa kehittää tiimien työtä yhä paremmaksi. Työ alkaa 1.8.2017 tai sopimuksen mukaan. Haku päättyy 17.7 klo 12.

Kelpoisuusvaatimuksena on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetussa asetuksessa (559/94) tarkoitettu koulutus. Työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaan. Noudatamme 4 kk koeaikaa. Valitun on ennen toimen vastaanottamista toimitettava hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan.

Tiedustelut päivystävä sairaanhoitaja Milaja Ketonen p. 040 7398 322.
Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa peruspalvelujohtaja Tanja Penninkankaalle, Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus, Lääkärintie 1,  62900 Alajärvi. Paperihakemukseen tulee liittää ansioluettelo.

Työpaikkamme on savuton.

___________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tervetuloa Etelä-Pohjanmaalle!

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Alajärven ja Vimpelin noin 13.000 asukkaalle. Yhteistoiminta-alueen pääterveyskeskus sijaitsee Alajärvellä, terveysasemat sijaitsevat Lehtimäellä ja Vimpelissä.

Työterveyshuolto tuottaa työterveyshuollon palveluita Alajärven kaupungin palveluksessa olevalle henkilöstölle sekä alueen yrityksille, yrittäjille ja maanviljelijöille. Asiakaskunta on monipuolinen.

Alajärvelle valmistuvat uudet tilat työterveyshuollon käyttöön 1/2018.

Työterveyshuollossamme työskentelee 3½ työterveyshoitajaa, työfysioterapeutti sekä  terveyskeskusavustajat. Psykologipalvelut hankimme ostopalveluina. Olemme mukana myös alueemme SOTE-yhteistyön kehittämisessä.

Haemme tiimimme vetäjäksi työterveyslääkäriä täysipäiväiseen työhön. Tule toteuttamaan kanssamme laadukasta hyvän työterveyshuoltokäytännön mukaista toimintaa!

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa julistetaan haettavaksi 31.8.2017 klo 12.00 mennessä

TYÖTERVEYSLÄÄKÄRIN virka 1.10.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan

Palkkaus  KVTES:n ja LS:n  mukaan. Palkkatoiveesta on mahdollista neuvotella.

Hakemus ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen järjestelmän hakulomakkeen  kautta. Paperimuotoinen  hakemus on mahdollista toimittaa  osoitteella Järvi-Pohjanmaan perusturva, Tanja Penninkangas, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työpaikkamme on savuton.

Lisätiedot: terveyspalvelujohtaja Ioannis Stogiannidis, puh. 040 156 3766 ja
avopuolen palveluvastaava Aino Ylitalo, puh. 040-7398322 ja  e-mail: etunimi.sukunimi@alajarvi.fi

Lisätietoja: www.jarvipohjanmaanperusturva.fi, www.alajarvi.fi

________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Tervetuloa Etelä-Pohjanmaalle!

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut Alajärven ja Vimpelin noin 13.000 asukkaalle. Yhteistoiminta-alueen pääterveyskeskus sijaitsee Alajärvellä, jossa ovat myös 27-paikkainen akuuttiosasto sekä laboratorio ja röntgen. Yleislääkäripalvelujen lisäksi Alajärvellä on saatavilla myös sisätautilääkärin, röntgenlääkärin sekä urologin palveluja. Terveysasemat sijaitsevat Lehtimäellä ja Vimpelissä.

Lääkärin virkoja alueella on yhteensä 9. Hyvä perehdytys ja työkavereiden vahva tuki takaavat mahdollisuudet menestyä ja kehittyä työssä. Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue kuuluu Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin. Ilta- ja yöpäivystys tapahtuu Seinäjoella. 
Olemme mukana Etelä-Pohjanmaan SOTE:n valmistelutyössä.

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa julistetaan haettavaksi 31.8.2017 klo 12.00 mennessä

TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN  VIRKA   1.10.2017 alkaen tai sopimuksen mukaan

Virkaan vaaditaan lail­listetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito.

Palkkaus on  KVTES:n ja LS:n  mukaan. Palkkatoiveesta neuvotellaan. Myös osa-aikaisuus on mahdollista.

Hakemus tehdään ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen järjestelmän hakulomakkeella. Paperimuotoinen  hakemus on mahdollista toimittaa  peruspalvelujohtaja Tanja Penninkankaalle  osoitteella Järvi-Pohjanmaan perusturva, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työpaikkamme on savuton.

Lisätiedot: terveyspalvelujohtaja Ioannis Stogiannidis, puh. 040 156 3766 ja
peruspalvelujohtaja Tanja Penninkangas, puh. 040 351 7710,

e-mail: etunimi.sukunimi@alajarvi.fi

Lisätietoja: www.jarvipohjanmaanperusturva.fi, www.alajarvi.fi

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sijaisuudet

Järvi-Pohjanmaan perusturva hakee lähihoitajia ja sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Jos sinua kiinnostaa vanhustyö asumisyksiköissä,
kotihoidossa tai nopeatempoisempi työ akuuttiosastolla, päivystyksessä tai vastaanotolla ota yhteyttä;

Alajärvi, vastaanottopalvelut, päivystys: aino.ylitalo@alajarvi.fi  sairaanhoitajat

Alajärvi, akuuttiosasto: birgitta.luoma-aho@alajarvi.fi, sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi, asumispalveluyksikkö Kultakämmen: maritta.toppinen@alajarvi.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi, Vimpeli, kotihoito: jyrki.tusa@alajarvi.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi (Lehtimäki), asumispalveluyksikkö Wilhelmiina: leila.lahti@alajarvi.fi  lähihoitajat

Alajärvi, asumispalveluyksikkö Kaupinkartano: elina.niskakangas@alajarvi.fi sairaanhoitajat, lähihoitajat

Vimpeli, asumispalveluyksikkö Venla ja Väinö sekä Kuntoutus- ja Intervalliyksikkö: tuula.kantola@vimpeli.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

 Päivitetty: 26.06.2017 16:00