Järvi-Pohjanmaan Perusturva

Järvi-Pohjanmaan perusturva

Järvi-Pohjanmaan perusturvassa on haettavana

PERHETYÖN TIIMIVASTAAVAN TOIMI PERHETYÖN TIIMIISSÄ 1.3.2019 alkaen vakituisen työntekijän eläköityessä.

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alueen kuuluu Alajärven kaupunki, Vimpelin kunta ja Lappajärven kunta 1.1.2019 alkaen (asukasluku n. 16 000). Haemme organisaatioomme perhetyön tiimivastaavaa, joka sijoittuu perhepalveluihin. Perhetyön lisäksi perhepalvelujen muita työmuotoja ovat lapsiperheiden sosiaalityö, kasvatus- ja perheneuvonta sekä lastensuojelu.

Perhetyön tiimivastaavan työnkuvaan kuuluu perhetyön organisointi; lähiesimiestyöskentely ja hallinnollinen työ. Tiimivastaava toimii perhetyön asiantuntijana monialaisissa työryhmissä. Perhetyön tiimissä työskentelee tiimivastaavan lisäksi seitsemän työntekijää, joiden työpanoksesta osa on suunnattu lastensuojeluun, osa varhaisen tuen perhetyöhön sekä osa lapsiperheiden kotipalveluun.

Edellytämme hakijalta kokemusta lasten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja. Katsomme eduksi kokemuksen esimies- ja tiimityöstä. Työn liikkuvuuden vuoksi oman auton käyttö on välttämätön. Tehtävään annetaan perehdytys.

Kelpoisuusehtona on sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005) mukainen tehtävään soveltuva sosiaalialalle suuntaava sosiaali- ja terveysalan ammattikorkeakoulututkinto.
Perhetyön tiimivastaavan työ alkaa 1.3.2019. Palkkaus on kilpailukykyinen perustuen kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES). Tehtävässä sovelletaan neljän (4) kuukauden koeaikaa. Valitulta edellytetään hyväksyttävää todistusta terveydentilasta sekä rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote tehtävää vastaanotettaessa.

Tiedusteluihin vastaa: perhetyön tiimivastaava Leena Ojanperä p. 040 142 7717.

Hakuaika päättyy 13.1.2019 mennessä. Tehtävään haetaan ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa postitse (liitteeksi ansioluettelo) osoitteella:

Järvi-Pohjanmaan perusturva /vs. peruspalvelujohtaja Marita Ylilahti, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi

Alajärvi 19.12.2018    Perusturvalautakunta

_________________________________________________________________________________________________________________________________________

Järvi-Pohjanmaan perusturvassa on haettavana

LASTENSUOJELUN JA LAPSIPERHEIDEN SOSIAALTIYÖN SOSIAALITYÖNTEKIJÄN VIRKA 1.4.2019 alkaen vakituisen työntekijän eläköityessä.

Järvi-Pohjanmaan perusturvan yhteistoiminta-alue muodostuu Alajärven kaupungista, Vimpelin kunnasta ja Lappajärven kunnasta 1.1.2019 alkaen (asukasluku n. 16 000).

Organisaatiomme perhepalveluihin kuuluvat sosiaalihuoltolain mukainen lapsiperheiden sosiaalityö, kasvatus- ja perheneuvonta, lastenvalvonta sekä lastensuojelutyö ja perhetyö.

Sosiaalityöntekijän työtehtäviin kuuluvat lastensuojelun ja sosiaalihuoltolain mukaiset lapsen asioista vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävät; palvelutarpeen arviointi, suunnitelmallinen lastensuojelun avohuollon ja sijaishuollon sosiaalityö yhteistyössä asiakkaan ja moniammatillisen verkoston kanssa. Yhteistyö sekä perhepalveluiden että muiden lasten ja nuorten palveluista vastaavien työntekijöiden kanssa on tiivistä.

Järvi-Pohjanmaalla kehitetään parhaillaan perhepalveluja, haluatko juuri Sinä olla mukana kehittämässä perhepalvelujen tulevaisuutta? Tarjoamme Sinulle ihmisläheistä, monipuolista ja haastavaa työtä kilpailukykyisellä palkalla. Perhepalveluissa tukenasi on mukava, kokenut, kehittämismyönteinen ja ammattitaitoinen tiimi, jossa aloittaa 1.2.2019 perhepalvelujen johtava sosiaalityöntekijä.

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja, myönteistä asennetta, paineensietokykyä, asiakaslähtöistä ja kehittämismyönteistä työotetta sekä luovuutta ja rohkeutta löytää ratkaisuja nopeasti vaihtuvissa tilanteissa. Työ vaatii sekä kykyä itsenäiseen työskentelyyn, että valmiuksia tiimi- ja parityöhön. Arvostamme kokemusta monipuolisesta sosiaalityöstä.​
Kelpoisuusvaatimuksena on sosiaalihuollon ammattihenkilölain 817/2015 (7§, 32§) mukainen sosiaalityöntekijän kelpoisuus. Palkkaus on kilpailukykyinen perustuen kunnalliseen virka- ja työehtosopimukseen (KVTES). Viran täytössä noudatetaan kuuden (6) kuukauden koeaikaa. Valitun tulee ennen sijaisuuden vastaanottamista toimittaa hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Virkaan valitun on esitettävä hyväksyttävä lausunto terveydentilastaan ja rikosrekisterilain 6.2 §:n mukainen rikosrekisteriote tehtävää vastaanotettaessa.

Tiedusteluihin vastaa: sosiaalipalvelujohtaja Sirpa Tuomela-Jaskari: sirpa.tuomela-jaskari@alajarvi.fi tai p. 044 2970 254

Hakemukset toimitettava 13.1.2019 mennessä ensisijaisesti sähköisesti Kuntarekryn kautta. Alkuperäiset opinto- ja työtodistukset esitetään mahdollisen haastattelun yhteydessä. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa postitse (liitteeksi ansioluettelo) osoitteella:

Järvi-Pohjanmaan perusturva /vs. peruspalvelujohtaja Marita Ylilahti, Lääkäritie 1, 62900 Alajärvi

Alajärvi 19.12.2018 Perusturvalautakunta

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskus (Alajärvi, Vimpeli  ja 1.1.2019 alkaen myös Lappajärvi) tuottaa terveyden- ja sairaanhoidon palvelut alueen n. 15.000 asukkaalle. Yhteistoiminta-alueen pääterveyskeskus sijaitsee Alajärvellä, jossa ovat myös 27-paikkainen akuuttiosasto sekä laboratorio ja röntgen. Yleislääkäripalvelujen lisäksi Alajärvellä on saatavilla myös sisätautilääkärin, röntgenlääkärin sekä urologin palveluja. Terveysasemat sijaitsevat Lehtimäellä, Vimpelissä ja Lappajärvellä.

Järvi-Pohjanmaan yhteistoiminta-alue kuuluu Etelä-Pohjanmaan sairaanhoitopiiriin. Kiirevastaanotto toimii Alajärvellä arkisin ja viikonloppuisin. Päivystys on Seinäjoen keskussairaalassa.

Järvi-Pohjanmaan terveyskeskuksessa julistetaan haettavaksi 18.1.2019 klo 12.00 mennessä

KAKSI TERVEYSKESKUSLÄÄKÄRIN VIRKAA 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan

Virkaan vaaditaan lail­listetun lääkärin pätevyys sekä hyvä suomen kielen taito.

Palkkaus  KVTES:n ja LS:n  mukaan. Palkkatoiveen voi esittää. Myös osa-aikaisuus on mahdollista.

Hakemus ensisijaisesti Kuntarekryn sähköisen järjestelmän hakulomakkeen  kautta. Paperimuotoinen  hakemus on mahdollista toimittaa  vs.peruspalvelujohtaja Marita Ylilahdelle osoitteella Järvi-Pohjanmaan perusturva, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi.

Virassa noudatetaan 6 kk:n koeaikaa. Työpaikkamme on savuton.

Lisätiedot: terveyspalvelujohtaja Ioannis Stogiannidis, puh. 040 156 3766 ja
vs. peruspalvelujohtaja Marita Ylilahti, puh. 044 2970 265, e-mail: etunimi.sukunimi@alajarvi.fi

Lisätietoja: www.jarvipohjanmaanperusturva.fi

____________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sijaisuudet

Järvi-Pohjanmaan perusturva hakee lähihoitajia ja sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Jos sinua kiinnostaa vanhustyö asumisyksiköissä,
kotihoidossa tai nopeatempoisempi työ akuuttiosastolla, päivystyksessä tai vastaanotolla kirjaudu sijaiseksi Kuntarekry.fi sijaisrekisterin kautta.

Alajärvi, vastaanottopalvelut, päivystys: aino.ylitalo@alajarvi.fi  sairaanhoitajat

Alajärvi, akuuttiosasto: heli.kataja@alajarvi.fi, ari.ojajarvi@alajarvi.fi,  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi, asumispalveluyksikkö Kultakämmen: maritta.toppinen@alajarvi.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi, Vimpeli, kotihoito: elina.niskakangas@alajarvi.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi (Lehtimäki), asumispalveluyksikkö Wilhelmiina: leila.lahti@alajarvi.fi  lähihoitajat

Alajärvi, asumispalveluyksikkö Kaupinkartano: anne.yliaho@alajarvi.fi sairaanhoitajat, lähihoitajat

Vimpeli, asumispalveluyksikkö Venla ja Väinö sekä Kuntoutus- ja Intervalliyksikkö: tuula.kantola@vimpeli.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajatPäivitetty: 11.01.2019 10:33