Järvi-Pohjanmaan Perusturva

Järvi-Pohjanmaan perusturva

Järvi-Pohjanmaan perusturvassa on haettavana 31.7.2018 klo 12.00 mennessä

TALOUSPÄÄLLIKÖN VIRANSIJAISUUS 27.8.2018 - 31.8.2019

Järvi-Pohjanmaan perusturvan yhteistoiminta-alue muodostuu Alajärven kaupungista Vimpelin kunnista sekä 2019 alkaen Lappajärven kunnasta. Isäntäkuntana toimii Alajärven kaupunki. Perusturvaan kuuluu sosiaali- ja terveystoimi, joiden osuus kuntien budjeteista on merkittävä.

Talouspäällikkö on yksi perusturvan taloudellisessa ja toiminnallisessa vastuussa olevista vastuuviranhaltijoista. Talouspäällikön tehtävänä on vastata mm. perusturvan budjetoinnista, talousraportoinnista, kuntien välisestä kustannusten jaosta ja tilinpäätöksen valmistelusta. Talouspäällikkö vastaa keskitetysti hankinta-asioiden valmistelusta ja useampaan tuotteeseen kohdistuvien hankintapäätösten tekemisestä.  Talouspäällikkö toimii perusturvan toimistosihteereiden esimiehenä sekä perusturvalautakunnan sihteerinä.

Odotamme hakijalta kunnallishallinnon ja -talouden tuntemusta sekä hankintaosaamista. Edellytämme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa. Valinnassa arvostamme kunnallistalouden ja -hallinnon kokemusta, kustannuslaskenta- ja analysointikykyä sekä toimialan tuntemusta Tehtävä edellyttää myös itsenäistä työskentelyotetta ja hyvää yhteistyökykyä.

Palkkaus määräytyy KVTES:n mukaisesti. Valitun on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan. Viransijaisuudessa noudatetaan neljän kuukauden koeaikaa.

Hakemukset ensisijaisesti Kuntarekry.fi sähköisen hakulomakkeen kautta. Paperimuotoinen hakemus on mahdollista toimittaa vs. peruspalvelujohtaja Marita Ylilahdelle osoitteella Järvi-Pohjanmaan perusturva, Lääkärintie 1, 62900 Alajärvi. Paperimuotoiseen hakemukseen tulee liittää ansioluettelo sekä jäljennökset opinto- ja työtodistuksista. Kuoreen merkintä ”Hakemus”. Asiakirjoja ei palauteta.

Lisätietoja antaa talouspäällikkö Erna Hilli p. 06 2412 7741/erna.hilli(at)alajarvi.fi (lomalla 2.-31.7.) sekä vs. peruspalvelujohtaja Marita Ylilahti p. 044 2970265 20.6 saakka.

Alajärvellä 14.6.2018
Järvi-Pohjanmaan perusturva

________________________________________________________________________________________________________________________________________________

Sijaisuudet

Järvi-Pohjanmaan perusturva hakee lähihoitajia ja sairaanhoitajia eri pituisiin sijaisuuksiin. Jos sinua kiinnostaa vanhustyö asumisyksiköissä,
kotihoidossa tai nopeatempoisempi työ akuuttiosastolla, päivystyksessä tai vastaanotolla kirjaudu sijaiseksi Kuntarekry.fi sijaisrekisterin kautta.

Alajärvi, vastaanottopalvelut, päivystys: aino.ylitalo@alajarvi.fi  sairaanhoitajat

Alajärvi, akuuttiosasto: birgitta.luoma-aho@alajarvi.fi, ari.ojajarvi@alajarvi.fi,  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi, asumispalveluyksikkö Kultakämmen: maritta.toppinen@alajarvi.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi, Vimpeli, kotihoito: mira-susanna.uitto@alajarvi.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajat

Alajärvi (Lehtimäki), asumispalveluyksikkö Wilhelmiina: leila.lahti@alajarvi.fi  lähihoitajat

Alajärvi, asumispalveluyksikkö Kaupinkartano: elina.niskakangas@alajarvi.fi sairaanhoitajat, lähihoitajat

Vimpeli, asumispalveluyksikkö Venla ja Väinö sekä Kuntoutus- ja Intervalliyksikkö: tuula.kantola@vimpeli.fi  sairaanhoitajat, lähihoitajatPäivitetty: 14.06.2018 14:30